Polyméry

Obrázok košile

Zaujímavosti

Polyméry majú v pracích prostriedkoch rôzne dôležité funkcie a často umožňujú špeciálny účinok pracieho prostriedku.


Zaujímavosti

Viac o polyméroch Persil

Najčastejšie používané polyméry v receptúrach značky Persil sú:

Činidlá zabraňujúce opätovnému usadzovaniu nečistôt

Pomáhajú udržať rozpustenú špinu v pracom roztoku stabilnú a zabraňujú jej opätovnému usadzovaniu na textílie. Okrem toho pôsobia proti zošednutiu.

Protipeniace činidlá

Pomáhajú udržať pod kontrolou tvorbu peny, aby sa zabránilo veľkému peneniu alebo vyliatiu vody z práčky, ak sa použije nadmerná dávka pracieho prostriedku.

Inhibítory prenosu farbív

Udržujú vylúhované farbivo v pracom roztoku stabilné a zabraňujú jeho opätovnému usadzovaniu na iné textílie a vzniku farebných škvŕn. Sú typickou zložkou každého účinného pracieho prostriedku na farebnú bielizeň.

Účinné polyméry

Okrem povrchovo aktívnych látok obsahujú niektoré výrobky Persil aj polyméry na špeciálne účely, napr. hlbšie odstránenie škvŕn alebo väčšiu žiarivosť.

Polyméry uvoľňujúce špinu

Počas prania sa absorbujú do vlákien a vytvárajú ochrannú vrstvu. V prípade nového znečistenia mastnými škvrnami sa odstránenie škvŕn výrazne zlepší.

Činidlá na reguláciu viskozity

Regulujú viskozitu gélov Persil.

Ako používame polyméry?

Persil používa rôzne polyméry na dosiahnutie rôznych vlastností výrobku. Okrem iného zabraňujú opätovnému usadzovaniu nečistôt na vláknach, prenosu atramentu alebo ešte hlbšiemu prenikaniu nečistôt. Mnoho polymérov je ľahko biologicky odbúrateľných, niektoré však žiaľ nie. Keďže sa snažíme pri vývoji našich výrobkov neustále zdokonaľovať naše receptúry a ich environmentálnu stopu, pracujeme na tom, aby sme polyméry nahradili biologicky odbúrateľnejšími, pokiaľ dokážu poskytovať podobný výkon.


Ako používame polyméry?

Nájdite dokonalý výrobok pre vaše potreby

  • náš prací prostriedok vhodný pre alergikov tou správnou voľbou pre vašu bielizeň!

    Citlivá pokožka

    Gél Persil Sensitive -bol vyvinutý pre ľudí s citlivou pokožkou. Receptúry tohto výrobku , ktoré sú mimoriadne znášanlivé s pokožkou, obsahujú špeciálne vyvinuté vonné látky vhodné pre alergikov a neobsahujú žiadne farbivá.

  • Hygienicky čistá bielizeň

    Hygienická čistota

    Po celé generácie s nadšením inovujeme pre dokonalosť vašej bielizne. Čistá bielizeň prispieva k zdravému prostrediu pre vás a vašu rodinu. Výrobky Persil s technológiou Deep Clean vám zaručia hygienicky čistú bielizeň, ktorú chcete dosiahnuť.