Skip to Content

Zvážte naše odporúčania

Na každom výrobku Persil nájdete odporúčanie dávkovania podľa úrovne znečistenia – ľahké, stredné a silné. Triedenie bielizne podľa úrovne znečistenia je preto dôležitým krokom pri správnom dávkovaní pracieho prostriedku.

Čím je bielizeň znečistenejšia, tým viac pracieho prostriedku by ste mali použiť. Pamätajte, že v závislosti od toho, či používate gél, prášok alebo kapsuly, musíte použiť rôzne množstvo výrobku, takže nezabudnite vždy skontrolovať každé konkrétne balenie výrobku, aby ste zodpovedajúcim spôsobom upravili dávkovanie.

Poznajte tvrdosť svojej vody

Tvrdosť vody je v každom regióne iná. Aby ste mohli správne dávkovať prací prostriedok, mali by ste požiadať miestnu vodárenskú spoločnosť o správny stupeň tvrdosti vody. Na základe príslušnej tvrdosti vody potom môžete ľahko upraviť dávkovanie pracieho prostriedku podľa pokynov v tabuľke na etikete výrobku Persil.

Pozrite si veľkosť svojej práčky

Dávkovanie na našich obaloch je založené na typickej hmotnosti náplne práčky 4,5 až 5 kg. Ak máte práčku s väčším bubnom, na každom výrobku Persil nájdete aj konkrétne dávkovanie pre veľké práčky.

Aby bola naša planéta čistejšia

  • Naše certifikáty

    Naše certifikáty

    Henkel je priekopníkom vo vývoji ekologických pracích prostriedkov a ako prvá spoločnosť podpísala v roku 2005 „Chartu A.I.S.E. pre udržateľné umývanie a čistenie“. Spoločnosti, ktoré sa pripoja k tejto iniciatíve medzinárodného združenia v oblasti prania a starostlivosti o domácnosť, sa zaväzujú neustále zlepšovať svoje procesy a každoročne podávať správy o dosiahnutom hospodárskom, environmentálnom a sociálnom pokroku na základe stanovených kľúčových číselných údajov.

  • Henkel responsibility

    Zodpovednosť Henkel

    Ako priekopník v oblasti udržateľnosti chceme prinášať nové riešenia v záujme udržateľného rozvoja a zodpovedne a s hospodárskym úspechom rozvíjať naše podnikanie. Zahŕňa to všetky činnosti našej spoločnosti – v celom hodnotovom reťazci.