Skip to Content

Vonné látky

Obrázok ženy

Zaujímavosti

Vonné látky pozostávajú zo zmesi vonných zložiek, ktoré vašej bielizni dodávajú príjemnú vôňu. Z niekoľkých tisícov rôznych parfumových zložiek, ktoré sa používajú na vytvorenie príjemných a dlhotrvajúcich vôní, sa niektoré častejšie spájajú s alergiami, a preto sa uvádzajú na obaloch kozmetických výrobkov, ako aj pracích a čistiacich prostriedkov. Preto sú zreteľne identifikované aj na etiketách Persil. Cieľom je umožniť ľuďom so známou alergiou vyhnúť sa pri nákupe výrobkom obsahujúcim túto látku.


Zaujímavosti

Ako používame vonné látky?

Vonné látky dodávajú príjemnú a dlhotrvajúcu vôňu nielen vašej bielizni, ale aj samotným výrobkom Persil. V závislosti od variantu vyberáme vonné látky tak, aby ste si mohli dlhšie vychutnávať vôňu čistej, čerstvo vypranej bielizne. Niektoré špeciálne vyvinuté parfumy navyše bojujú proti nepríjemným pachom, čo je obzvlášť dôležité pri oblečení na šport. Všetky vonné látky, ktoré používame, sú v súlade so všetkými zákonnými požiadavkami a boli podrobené rozsiahlym testom týkajúcim sa zdravotných požiadaviek. Naše výrobky na citlivú pokožku neobsahujú žiadne vonné látky, ktoré treba osobitne uvádzať.


Ako používame vonné látky?

Odkiaľ daná zložka pochádza?

Niektoré vonné zložky vo výrobkoch Persil pochádzajú z prírody. Niektoré zložky sa však vyrábajú umelo, aby sa vylúčili nežiaduce vedľajšie prírodné produkty alebo aby sa zabezpečilo ich dostatočné množstvo.

Nájdite dokonalý výrobok pre vaše potreby

  • náš prací prostriedok vhodný pre alergikov tou správnou voľbou pre vašu bielizeň!

    Citlivá pokožka

    Gél Persil Sensitive -bol vyvinutý pre ľudí s citlivou pokožkou. Receptúry tohto výrobku , ktoré sú mimoriadne znášanlivé s pokožkou, obsahujú špeciálne vyvinuté vonné látky vhodné pre alergikov a neobsahujú žiadne farbivá.

  • Hygienicky čistá bielizeň

    Hygienická čistota

    Po celé generácie s nadšením inovujeme pre dokonalosť vašej bielizne. Čistá bielizeň prispieva k zdravému prostrediu pre vás a vašu rodinu. Výrobky Persil s technológiou Deep Clean vám zaručia hygienicky čistú bielizeň, ktorú chcete dosiahnuť.