Skip to Content

Konzervačné látky

Obrázok persilu

Zaujímavosti

V tekutých výrobkoch konzervačné látky zaisťujú, aby receptúry boli stabilné. Bez konzervačných látok môžu výrobky začať nepríjemne zapáchať alebo sa v nich môžu začať množiť baktérie. Konzervačné látky, ktoré sa pridávajú do pracích a čistiacich prostriedkov, sa uvádzajú na obale  bez ohľadu na ich koncentráciu, v súlade s nariadením EÚ o detergentoch. Ľudia so známou alergiou by tak mali mať možnosť vyhnúť sa pri nákupe výrobkom obsahujúcim túto látku.


Zaujímavosti

Ako používame konzervačné látky?

Konzervačné látky používame v géli Persil, no len veľmi opatrne a v nevyhnutnom množstve.

Snažíme sa tak čo najviac vyhnúť konzervačným látkam, ak možno konzerváciu dosiahnuť pomocou iných zložiek. Pri použití sa gél Persil zriedi veľkým množstvom vody.


Ako používame konzervačné látky?

Nájdite dokonalý výrobok pre vaše potreby

  • náš prací prostriedok vhodný pre alergikov tou správnou voľbou pre vašu bielizeň!

    Citlivá pokožka

    Gél Persil Sensitive -bol vyvinutý pre ľudí s citlivou pokožkou. Receptúry tohto výrobku , ktoré sú mimoriadne znášanlivé s pokožkou, obsahujú špeciálne vyvinuté vonné látky vhodné pre alergikov a neobsahujú žiadne farbivá.

  • Hygienicky čistá bielizeň

    Hygienická čistota

    Po celé generácie s nadšením inovujeme pre dokonalosť vašej bielizne. Čistá bielizeň prispieva k zdravému prostrediu pre vás a vašu rodinu. Výrobky Persil s technológiou Deep Clean vám zaručia hygienicky čistú bielizeň, ktorú chcete dosiahnuť.